Vakantietips

Vluchten naar Curaçao

De volgende internationale luchtvaartmaatschappijen bieden rechtstreekse vluchten naar Curaçao: KLM, Arkefly, Air Berlin, American Airlines, Continental Airlines, Air Canada, Avianca, Aviorairlines en Surinam Airways. Mochten we u behulpzaam kunnen zijn bij het boeken van uw vlucht, dan horen we dat graag. 
 

Tours
Curaçao-Nature verzorgt unieke wandelexcursies en Jeepsafari’s. Uw gids brengt u naar de mooiste plaatsen van het eiland; plaatsen waar u en andere organisaties nooit zullen of mogen komen. Na jaren van ervaring opdoen, routes aanleggen, en onderhandelen met plantage-eigenaren, is het gelukt om u een zestal wandeltochten en vijf Jeepsafari’s aan te bieden. Uw enthousiaste gids Bert Polman is er voor u alleen of voor een kleine groep. www.curacao-nature.weebly.com 

Stranden

Blue Bay is op 5 minuten afstand met de auto van Sun Reef.

Playa Port Marie is 20 minuten rijden.

• Playa Porto Marie www.playaportomari.com
• Cas Abou www.casabaobeach.com

St. Michiel

In Boca St. Michiel vindt u op loopafstand het restaurant "Octopus" aan het water.

Willemstad

Ontdek Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. Deze levendige stad is een van de zes Unesco werelderfgoedlocaties van de Cariben.

Het stadsdeel Punda, samen met de aangrenzende buurten Otrobanda, Pietermaai, Scharloo, hebben ongeveer 765 nationale monumenten. De bekendste monumenten zijn Fort Amsterdam, het Gouverneurspaleis, de Synagoge Mikve Israel-Emanuel en het kleurrijke Penha-gebouw.

Na tientallen jaren van restaureren en conserveren is Willemstad zeker de moeite van een dagje bezichtigen waard.

Sport

U kunt zwemmen, snorkelen, duiken, paardrijden, vissen, mountain-biken, wandelen en golfen. De prachtige golfbaan van Blue Bay Golfbaan is op 5 minuten afstand van Sun Reef.